Interessieren Sie sich für Ihr eigenes Ferienhaus in Domburg als Investition, auch in Kombination mit dem persönlichen Benutzung? Wir freuen uns, Ihnen unseren Mietservice für die Auswahl der unten aufgeführten Häuser aus dem Sortiment von Wisse Vastgoed anbieten zu können. Für den Verkauf wenden Sie sich bitte an:

Makelaarskantoor Wisse Vastgoed
Singel 14
4357BW Domburg
+31 (0)118 580055
Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

 


Schelpweg 24-06(Residence Ruimzicht)  

 Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein! Omschrijving

Aan de voet van de duinen, grenzend aan de golfbaan van Domburg, ligt deze knusse studio op de begane grond van 'Residence Ruimzicht'. Een appartementen complex, gebouwd in 2011, gelegen op loopafstand van het centrum, het strand en de zee.

Deze studio is ca. 32 m2 groot en heeft een mooi zicht op de duinen en deels op de golfbaan. Door de ligging op de begane grond is er een eigen terras/tuin aanwezig waar u heerlijk kunt genieten van de middag en avondzon!

De gehele inventaris is inbegrepen in de vraagprijs en daardoor is de studio direct klaar voor eigen gebruik en/of voor verhuur. Een groot deel van uw jaarlijkse kosten kunt u terug verdienen door de studio te verhuren via BadDomburg. Informeer naar de huurinkomsten.

 

Wijngaardstraat 43 (Residence Wijngaerde) - VERKOCHT